Friday, 5 October 2012



Salam , dah lame tak menaip something kat blog yg dah bersarang nie , hee , yelahh STPM membunuh kan dah nak dekat , ingat belaja je , tinggal sebulan je dari sekarang , so kene la struggle abes2 :(  . k lahh kali nie entry aku nak citer pasal hobi aku yg minat makan choki2 , favourite sangat2 ! haha tak twu lahh npe aku minat sangat makan cokelat yg murah nie , nikmat makan choki2 nie dpt rase time cokelat dye abes n biler naik nipis plastik digigit  , jelas kepuasan nya ! hee , so ary nie aku dapat satu kotak choki2 dari Miss Brownies <3 rase mcm nak melompat je biler dapat choki2 byk mcm nie , yelahh selalu beli yg packet2 je , kali nie si dye belikn stok setahun utk aku , rasanya tak sampai setahun kot , bulan depan blom tentu ade lgi  , hahaha , btw thanz sayanggg sbb bgi choki2 tuhh , awk belikan utk sye seorang sbb awk hanya sayangkn sye seorang je ( copy from mesej ) i'm appreciate it ! luv u so much <3

No comments:

Post a Comment